Vacature: Tandarts (parttime / fulltime)

Geplaatst op 29 maart 2021

Ben jij een tandarts met een passie voor tandheelkunde die zijn autonomie wil bewaren en zich thuis voelt in een vooruitstrevende privékliniek? Omschrijven jouw vrienden en familie je als een geduldig persoon, die goed met kinderen kan omgaan? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Noord-Nederland? Dan willen we graag kennis met je maken!

Wie zijn onze patiënten?

Onze patiënten komen voor alle behandelingen van periodieke controles tot wortelkanaalbehandelingen en Cerec-kronen. Onze patiënten willen graag dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt, daardoor voelen ze zich bij ons op hun gemak. We zijn niet voor niks aangesloten bij de ‘Lieve Tandarts’. Het is daarom belangrijk dat je goed om kunt gaan met mensen die als mens behandeld willen worden en iets meer aandacht nodig hebben. Daarnaast zien we veel gezinnen met kinderen in de praktijk. Door kinderen op jonge leeftijd op een fijne manier kennis te laten maken met de tandarts, wordt de kans op angst voor de tandarts kleiner. Jij speelt binnen onze praktijk een belangrijke rol hierin.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Uiteraard een marktconform salaris, afhankelijk van je werkervaring.
  • Daarnaast is er bij ons ruimte om jezelf op vaktechnisch en persoonlijk vlak te ontwikkelen.
  • Je krijgt zorgvuldige begeleiding tijdens je inwerkperiode.
  • Wij bieden je trainingen en coaching gericht op je persoonlijke en tandheelkundige ontwikkeling om je verder te helpen in de tandheelkunde.
  • Tijdens de lunchpauze kun je een frisse neus halen in het naastgelegen Vossepark.
  • Kom je niet uit de regio? Wij kunnen je eventueel helpen aan woonruimte.

 

Enthousiast? Stuur je cv & motivatiebrief naar [email protected]

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacature.

bekijk al ons nieuws