Behandelingen: van gaatjes tot gebitsprothese

Bij Tandartspraktijk van der Lee kunt u terecht voor diverse soorten behandelingen. Op onze website zullen wij enkele van de meest voorkomende behandelingen toelichten. Hebt u echter een vraag over een behandeling die u niet op onze website naar voren ziet komen? Dat kan natuurlijk gebeuren! Neem in dat geval gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen met u kijken naar een behandeling van uw klachten.

Meest voorkomende behandelingen

 

Voor veel van bovenstaande behandelingen kunt u ook bij andere tandartspraktijken terecht. Echter kan tandarts M.R. van der Lee u gelukkig meerdere extra's bieden. De praktijk staat ingeschreven bij het KRT: het Kwaliteitsregister Tandartsen. Aangesloten zijn bij dit register betekent dat onze tandarts aan de vijf belangrijke kwaliteitsnormen van het register voldoet. Daarmee kunnen wij u garanderen dat u de best mogelijke mondverzorging krijgt. Daarnaast zijn we gespecialiseerd als angsttandarts en in tandheelkundige slaapgeneeskunde: slaapapneu.

Tarieven

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om geen aparte tandartsverzekering meer te nemen, maar de kosten van een tandartsbehandeling zelf te betalen. In sommige gevallen kan dit goedkoper uitpakken. Wilt u weten wat de behandelingen die u denkt nodig te hebben, kunnen gaan kosten? Bekijkt u dan onze pagina met de actuele tarieven. Uiteraard geven deze tarieven altijd maar een indicatie. Ieder gebit is weer anders, dus we zullen voor u persoonlijk kijken welke behandelingen precies nodig zijn en wat deze gaan kosten.