Openingstijden
5 dagen per week vanaf 08:00
Vandaag gesloten
Gesloten
 • Maandag
  08:00 - 16:30
 • Dinsdag
  08:00 - 16:30
 • Woensdag
  08:00 - 16:30
 • Donderdag
  08:00 - 16:30
 • Vrijdag
  08:00 - 16:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten
Bel ons
058 216 4682
Locatie
Westersingel 44, 8913 CL Leeuwarden
Logo
Tandartsen bij Tandarts van der Lee

De lieve tandarts – Van der Lee

Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen en komt vaker voor dan u denkt! Meer dan een kwart van de Nederlanders voelt angst om naar de tandarts te gaan. Er is zelfs een grote groep die zo bang is dat ze helemaal niet meer durven te gaan. Herkent u dit? Dan kunt u veel baat hebben bij een gespecialiseerde angsttandarts. Bij Tandartspraktijk van der Lee in Leeuwarden kunnen we u helpen om weer zonder angst naar de tandarts te gaan. Wij zijn aangesloten bij ‘de lieve tandarts’ en helpen u graag met kleine stapjes vooruit om uiteindelijk zonder angst in onze tandartsstoel te kunnen zitten.

Schrijf u direct in

Waarom zijn mensen bang voor de tandarts?

Misschien vraagt u zichzelf wel eens af: waarom ben ik eigenlijk bang voor de tandarts? En wat valt er aan te doen? Uiteraard is dit per persoon verschillend. U kunt eens een vervelende ervaring hebben gehad bij de tandarts of hebt van familie of vrienden enge verhalen gehoord. Wat de reden ook is: wij helpen u met kleine stapjes vooruit om uiteindelijk zonder angst in onze tandartsstoel te kunnen zitten. Daar zijn wij in gespecialiseerd. De belangrijkste reden om bang te zijn voor de tandarts komt vaak voort uit de mogelijke pijn die een behandeling gaat veroorzaken. Gelukkig is er op het gebied van de verdoving voldoende mogelijk om behandelingen pijnloos te laten verlopen. Hebt u hier vragen over? Geef gerust aan dat u iets meer tijd nodig hebt voor een behandeling.

Van der Lee: de lieve tandarts in Leeuwarden

Ondanks eventuele angst voor de tandarts, weten we allemaal dat het belangrijk is uw gebit periodiek goed te laten controleren. Zonder goede controle en verzorging zal uw gebit achteruit gaan en zal de drempel om naar de tandarts te gaan steeds hoger worden. Wij willen dit, samen met u, graag voorkomen. Kortom, zoekt u een tandarts in Leeuwarden of Friesland. Neem dan gerust eens contact op met onze praktijk. In overleg met u kijken we wat voor u de beste oplossing is om weer met een gerust hart uw halfjaarlijkse controle te kunnen doorstaan!