Behandelresultaten

  In onze tandartspraktijk in Leeuwarden bieden we veel verschillende behandelingen aan. Van het trekken van een tand of kies, het behandelen van een gaatje tot het plaatsen van een brug. Niet altijd een pretje, maar uiteindelijk zorgt onze mondzorg voor een gezond en mooi gebit. Soms is het fijn om voor een behandeling te weten hoe deze in zijn werk gaat. Wij laten u op deze pagina’s een aantal foto’s van gedane behandelingen zien.

  Composiet-Facings

  Soms zien tanden er net iets minder mooi uit. Ze zijn bijvoorbeeld verkleurd, staan scheef of er zijn enkele hoekjes afgebroken. In zulke gevallen kan een composiet-facing een uitkomst bieden. Er wordt dan een klein laagje vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein op de beschadigde tanden geplakt. Zo ziet het gebit er op een snelle manier weer goed uit. Op onderstaande foto’s ziet u de behandelresultaten van een patiënt van onze tandartspraktijk in Leeuwarden.

      Behandelingen: van gaatjes tot gebitsprothese

      Bij Tandartspraktijk van der Lee kunt u terecht voor diverse soorten behandelingen. Op onze website zullen wij enkele van de meest voorkomende behandelingen toelichten. Hebt u echter een vraag over een behandeling die u niet op onze website naar voren ziet komen? Dat kan natuurlijk gebeuren! Neem in dat geval gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen met u kijken naar een behandeling van uw klachten.

      Ik wil graag informatie over Bekijk behandeling
      Mooie tanden in een gezonde mond, zonder angst

      Voor veel van bovenstaande behandelingen kunt u ook bij andere tandartspraktijken terecht. Echter kan tandarts M.R. van der Lee u gelukkig meerdere extra's bieden. De praktijk staat ingeschreven bij het KRT: het Kwaliteitsregister Tandartsen. Aangesloten zijn bij dit register betekent dat onze tandarts aan de vijf belangrijke kwaliteitsnormen van het register voldoet. Daarmee kunnen wij u garanderen dat u de best mogelijke mondverzorging krijgt. Daarnaast zijn we gespecialiseerd als angsttandarts en in tandheelkundige slaapgeneeskunde: slaapapneu.

      Al onze behandelingen

      Brug

      Een brug laten zetten bij de tandarts: hoe werkt dat eigenlijk precies? Wij leggen het u op deze pagina uit.

      Gaatjes

      Het is belangrijk om een gaatje in een tand of kies direct te laten behandelen. Lees hieronder meer!

      Gebitsprothese

      Heeft u een gebitsprothese nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Tandartspraktijk Van der Lee. 

      Gebitsrenovatie

      Wilt u een gebitsrenovatie laten uitvoeren? Wij leggen u uit wat deze behandeling inhoudt. 

      Tand of kies trekken

      Moet er een tand of kies getrokken worden? Wij leggen u uit wat u kunt verwachten. 

      Kroon

      Een kroon laten plaatsen: wat kost het en hoe werkt het? Wij leggen het u uit!

      Orthodontie

      Bij Tandartspraktijk Van der Lee kunt u nu ook terecht voor orthodontie. Lees meer. 

      Tanden bleken

      Laat uw tanden op een veilige manier bij ons bleken. Lees meer over de behandeling.

      Tandimplantaten

      Ook voor tandimplantaten bent u bij ons aan het juiste adres. Lees meer!

      Tandvleesproblemen

      Tandvleesproblemen? Het is belangrijk om dit te laten behandelen. Hier vindt u meer informatie.

      Wortelkanaalbehandeling

      Veel mensen zien op tegen een wortelkanaalbehandeling. Onze angsttandarts begeleidt u.

      Onze tarieven

      Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om geen aparte tandartsverzekering meer te nemen, maar de kosten van een tandartsbehandeling zelf te betalen. In sommige gevallen kan dit goedkoper uitpakken. Wilt u weten wat de behandelingen die u denkt nodig te hebben, kunnen gaan kosten? Bekijkt u dan onze pagina met de actuele tarieven. Uiteraard geven deze tarieven altijd maar een indicatie. Ieder gebit is weer anders, dus we zullen voor u persoonlijk kijken welke behandelingen precies nodig zijn en wat deze gaan kosten.