Gebitsrenovatie

Is uw gebit niet meer in goede staat? Dan kan het soms zijn dat een kleine ingreep niet meer voldoende is en dat een gebitsrenovatie nodig is. In een persoonlijk gesprek met de tandarts overlegt u wat er precies zal moeten gebeuren, alvorens u de behandeling ondergaat. Onderdelen van gebitsrenovatie kunnen kronen, bruggen of een gebitsprothese zijn.

Wanneer een gebitsrenovatie?

U hoeft natuurlijk niet van de ene op de andere dag een gebitsrenovatie te ondergaan. Vaak gaat er hier een langere periode aan vooraf waarbij het gebit niet goed verzorgd is. Dit kan komen door slecht poetsen, maar soms is een slecht gebit ook voor een deel te wijten aan erfelijke factoren. Om een goede gebitsrenovatie te kunnen doen moeten enkele stappen worden doorlopen.

Hoe werkt een gebitsrenovatie?

Eerst wordt er een grondige diagnose gesteld aan de hand van uw huidige gebit. Er wordt hierbij gekeken naar de mond, maar ook naar het gezicht, de kaakgewrichten en de algemene gezondheid. Vervolgens worden er foto's gemaakt van het gezicht, de mond en de tanden. Dan is het zaak om een afdruk van uw gebit te maken. Dit doen we met een gipsmodel. Aan de hand van de foto's en het gipsmodel wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. Dit wordt uiteraard zorgvuldig met u besproken: zo weet u zeker dat u de lach krijgt die u wilt!

Kom voor een gebitsrenovatie!

Kom voor een gebitsrenovatie naar tandarts van der Lee in Leeuwarden. Wij zullen u adviseren zodat u het gebit krijgt dat u wilt. Vind u het een grote stap om naar de tandarts te gaan? Wellicht komt het doordat u bang bent voor de tandarts. Dit zien wij heel vaak! Laat u dan op uw gemak stellen bij Tandartspraktijk van der Lee in Leeuwarden, gespecialiseerd als angsttandarts. Stap over de drempel heen en neem vandaag nog contact met ons op! Wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

 

 

 

Online een afspraak maken?

Een afspraak maken kan bij ons gewoon online, eenvoudig en snel. Via de e-mail of het online formulier. Telefonisch kan natuurlijk ook.

 

Als nieuwe patiënt inschrijven?

Wisselen van tandarts? Schrijft u zich bij ons in als nieuwe patiënt. Vul uw gegevens in, wij maken dan uw eerste afspraak.

 

Contact met ons opnemen?

Wilt u graag eerst meer informatie over onze praktijk? Wij staan graag voor u klaar! Neem gerust vandaag nog contact met ons op.