Het team van Tandartspraktijk van der Lee

Wij zijn Tandartspraktijk van der Lee: de tandarts in Leeuwarden waar u met een vertrouwd gevoel heen kunt gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat. Wij zijn dus ook niet voor niets gespecialiseerd angsttandarts én kindertandarts. Op deze pagina kunt u ons beter leren kennen!

Mevrouw M.R. van der Lee

Tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. 

Als kind hield ik al van pietepeuterig knutselen, zoals origami (Japans vouwen). Altijd jammer als het blaadje niet vierkant was. Ook hield ik ervan dingen mooi te maken en direct resultaat te hebben. Dit was voor mij de bevestiging dat tandheelkunde bij mij past. 

Tandheelkunde geeft veel voldoening omdat je mensen een mooi gebit kan geven, hun lach en zelfvertrouwen teruggeeft. Maar ook het feit dat een gezond gebit een bijdrage levert aan de algemene gezondheid geeft voldoening. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen.

BIG-registratie nummer: BIG-69048743602

Sanne

Tandartsassistente

Hoi, ik ben Sanne! En ik werk in mijn vrije tijd bij Tandartspraktijk van der Lee als preventieassistente. Ik volg de opleiding Mondzorgkunde in Groningen. In de praktijk zie ik mensen voor preventieve zorg en gebitsreinigingen en daarnaast mag ik verdoving geven en maak ik kleine vullingen/sealings.

Monique

Tandartsassistente

Ik werk 3 dagen per week als tandartsassistente, ik assisteer de tandarts en daarnaast doe ik sterilisatiewerkzaamheden en voorraadbeheer.

Tamara

Tandartsassistente

Mijn naam is Tamara en ik ben tandartsassistente. Ik assisteer de tandarts 2 dagen per week.

Nanda

Mondhygiëniste

Mijn naam is Nanda. Ik ben 5 dagen werkzaam als mondhygiëniste bij tandartspraktijk van der Lee. Naast het uitvoeren van gebitsreinigingen, preventieve behandelingen en controles ben ik ook bevoegd om vullingen te maken.

Geregistreerd-mondhygiënist, BIG-registratie 49930241379
Geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Ayah Qatanani

Mondhygiëniste

Mijn naam is Ayah Qatanani, op dinsdag en woensdag ben ik aanwezig in de praktijk.

Aukje

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Aukje Stelwagen de Vries. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de wereld van de tanden en kiezen. Sinds eind 2018 mag ik team Van der Lee 5 dagen per week als paro-preventie assistente aanvullen. Ik behandel zowel zelfstandig patiënten maar ook kan je mij als assistente bij de tandarts treffen. Tot ziens!

Kim

Paro-preventieassistente

Ik ben Kim Slomp en heb bijna 20 jaar ervaring in de tandheelkunde. Ik zet mijn tanden graag in nieuwe uitdagingen. Patiënten op hun gemak stellen, de juiste behandeling geven en glimlachend zien vertrekken, maakt me elke dag blij.

Lyan

Paro-nazorgassistente

Mijn naam is Lyan, ik werk in mijn vrije uren als paro-preventie assistente bij tandarts van der Lee. Overdag volg ik de opleiding tot mondhygiënist.

Dieuwke

Omloopassistente

Hoi ik ben Dieuwke! Mijn taken als omloopassistente zijn divers en geen dag ziet er hetzelfde uit. Ik zorg er voor dat o.a. behandelkamers gereed staan voor de behandelaars. Daarnaast zorg ik er voor dat de praktijk netjes en schoon is.

Leonie

Officemanager

Mijn naam is Leonie Wassenaar. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk fulltime als receptioniste/officemanager en heb het enorm naar m'n zin. 

Ik vind het fijn als patiënten tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens!

Natascha

Receptioniste

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Anouk

Receptioniste

Ik ben Anouk, receptioniste bij Tandartspraktijk van der Lee. Op maandag, dinsdag en donderdag ziet u mij in de receptie en sta ik u graag te woord.

In de praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de tandarts worden overgenomen door de assistenten.

De assistenten zijn hiervoor intern- en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de tandarts, waarbij de tandarts altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen