Het team van Tandartspraktijk van der Lee

Wij zijn Tandartspraktijk van der Lee: de tandarts in Leeuwarden waar u met een vertrouwd gevoel heen kunt gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat. Wij zijn dus ook niet voor niets gespecialiseerd angsttandarts én kindertandarts. Op deze pagina kunt u ons beter leren kennen!

Mevrouw M.R. van der Lee

Tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. 

Als kind hield ik al van pietepeuterig knutselen, zoals origami (Japans vouwen). Altijd jammer als het blaadje niet vierkant was. Ook hield ik ervan dingen mooi te maken en direct resultaat te hebben. Dit was voor mij de bevestiging dat tandheelkunde bij mij past. 

Tandheelkunde geeft veel voldoening omdat je mensen een mooi gebit kan geven, hun lach en zelfvertrouwen teruggeeft. Maar ook het feit dat een gezond gebit een bijdrage levert aan de algemene gezondheid geeft voldoening. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen.

BIG-registratie nummer: BIG-69048743602

Mahmmod Alchawaf

Tandarts

Ik ben Mahmmod Alchawaf. Ik ben 28 jaar en ik woon in Groningen. Ik heb tandheelkunde in Syrië gestudeerd. Om in Nederland als tandarts weer te gaan werken, moest ik in Nederland opnieuw examens doen. Ik heb dit bij het ACTA in Amsterdam gedaan. Daar heb ik alle toetsen gehaald en ik mag nu zelfstandig als tandarts werken. Werken in de tandheelkunde geeft mij veel voldoening omdat ik mensen zijn of haar gebit weer mooi kan maken. Een gezond gebit vind ik erg belangrijk. Ik vind het belangrijk dat er goede kwaliteit geleverd wordt en dat patiënten met een goed gevoel de praktijk weer uit gaan. 

Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Leonie Wassenaar

Officemanager

Mijn naam is Leonie Wassenaar. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk fulltime als receptioniste/officemanager en heb het enorm naar m'n zin. 

Ik vind het fijn als patiënten tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens!

Elora van der Veen

Mondhygiëniste – KRM geregistreerd

Mijn naam is Elora en ik ben eind juni 2016 afgestudeerd als mondhygiëniste. Tijdens het laatste half jaar van de opleiding heb ik mij gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Sinds augustus ben ik werkzaam bij tandartspraktijk van der Lee en ik werk hier 2,5 dag in de week.

Mijn werkzaamheden bestaan uit periodieke controles, uitgebreide gebitsreinigingen, preventieve behandelingen/voorlichting. Ook mag ik vullen en sealen.

Marie-Cecile Dols

Mondhygiëniste

Ik ben Marie-Cecile Dols. Ik werk 4 dagen per week in de praktijk. In 2016 heb ik mijn opleiding Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Mijn werkzaamheden bestaan uit periodieke controles, (uitgebreide) gebitsreinigingen, preventieve behandelingen/voorlichting geven. Ook ben ik bevoegd om te vullen en te sealen. 

Mais Al Saadi

Preventie assistente

Ik ben Mais Al Saadi en ben 23 jaar. Sinds juli 2017 ben ik op de zaterdag werkzaam als preventie assistente. Naast m'n werk als preventie assistente ben ik studente Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Op dit moment zit ik in de masterfase van de opleiding tot tandarts. Ik hoop in februari 2020 af te studeren.

Cora Heijman

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Cora Heijman, ik werk als preventie assistente bij tandartspraktijk van der Lee. Ik vind het leuk om samen te werken aan goeie kwaliteit en mondgezondheid. 

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het wandelen en genieten.

 

Jannie de Vries-van Akker

Paro-preventieassistente

Ik ben Jannie de Vries-van Akker en ben sinds 2011 werkzaam als (preventie)assistente. Sinds februari 2016 maak ik deel uit van team Van der Lee. De variërende taken en behandelingen zorgen er voor dat geen dag er hetzelfde uit ziet en elke dag weer een nieuwe uitdaging is.

Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen en als het mooi weer is actieve buitensporten.

Aukje de Vries

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Aukje. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de wereld van de tanden en kiezen. Sinds eind 2018 mag ik team Van der Lee 5 dagen per week als paro-preventie assistente aanvullen. Ik behandel zowel zelfstandig patiënten maar ook kan je mij als assistente bij de tandarts treffen. Tot ziens!

Sanne Mansvelder

Tandartsassistente

Naast mijn studie werk ik op avonden en zaterdagen bij Tandartspraktijk van der Lee.

Janine Elzinga

Tandartsassistente

Mijn naam is Janine, in 2018 heb ik mijn opleiding tot tandartsassistente afgerond en momenteel volg ik een HBO-studie docent Duits.

Naast mijn studie werk ik in mijn vrije uren als tandartsassistente en receptioniste bij tandartspraktijk van der Lee.

Ik ben werkzaam op maandagavond, dinsdagochtend, woensdagavond en vrijdag.

Graag tot ziens!

Marianne Feddema

Tandartsassistente

Mijn naam is Marianne. Op dit moment ben ik 4 dagen per week aanwezig in de praktijk; 2 dagen hiervan loop ik stage en de andere 2 dagen ben ik als receptioniste/tandartsassistente aan het werk.  
Ik loop hier stage omdat ik een thuisstudie tot tandartsassistente volg. Over anderhalf jaar hoop ik mijn diploma voor tandartsassistente te hebben gehaald. De reden waarom ik voor deze studie gekozen heb is omdat dit werk zeer afwisselend is en omdat ik mensen graag tevreden stel. 

Graag tot ziens in de praktijk!

Natascha Sonnega

Receptioniste

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.