Het team van Tandartspraktijk van der Lee

Wij zijn Tandartspraktijk van der Lee: de tandarts in Leeuwarden waar u met een vertrouwd gevoel heen kunt gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat. Wij zijn dus ook niet voor niets gespecialiseerd angsttandarts én kindertandarts. Op deze pagina kunt u ons beter leren kennen!

Mevrouw M.R. van der Lee

Tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. 

Als kind hield ik al van pietepeuterig knutselen, zoals origami (Japans vouwen). Altijd jammer als het blaadje niet vierkant was. Ook hield ik ervan dingen mooi te maken en direct resultaat te hebben. Dit was voor mij de bevestiging dat tandheelkunde bij mij past. 

Tandheelkunde geeft veel voldoening omdat je mensen een mooi gebit kan geven, hun lach en zelfvertrouwen teruggeeft. Maar ook het feit dat een gezond gebit een bijdrage levert aan de algemene gezondheid geeft voldoening. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen.

BIG-registratie nummer: BIG-69048743602

Mahmmod Alchawaf

Tandarts

Ik ben Mahmmod Alchawaf. Ik ben 28 jaar en ik woon in Groningen. Ik heb tandheelkunde in Syrië gestudeerd. Om in Nederland als tandarts weer te gaan werken, moest ik in Nederland opnieuw examens doen. Ik heb dit bij het ACTA in Amsterdam gedaan. Daar heb ik alle toetsen gehaald en ik mag nu zelfstandig als tandarts werken. Werken in de tandheelkunde geeft mij veel voldoening omdat ik mensen zijn of haar gebit weer mooi kan maken. Een gezond gebit vind ik erg belangrijk. Ik vind het belangrijk dat er goede kwaliteit geleverd wordt en dat patiënten met een goed gevoel de praktijk weer uit gaan. 

Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Sanne Mansvelder

Tandartsassistente

Naast mijn studie werk ik op avonden en zaterdagen bij Tandartspraktijk van der Lee.

Marianne Feddema

Tandartsassistente

Mijn naam is Marianne. Op dit moment ben ik 4 dagen per week aanwezig in de praktijk; 2 dagen hiervan loop ik stage en de andere 2 dagen ben ik als receptioniste/tandartsassistente aan het werk.  
Ik loop hier stage omdat ik een thuisstudie tot tandartsassistente volg. Over anderhalf jaar hoop ik mijn diploma voor tandartsassistente te hebben gehaald. De reden waarom ik voor deze studie gekozen heb is omdat dit werk zeer afwisselend is en omdat ik mensen graag tevreden stel. 

Graag tot ziens in de praktijk!

Kim Bruinsma

Tandartsassistente

Kim Bruinsma is tandartsassistente in opleiding en is drie dagen per week aanwezig in de praktijk, namelijk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Alina Riemersma

Tandartsassistente

Mijn naam is Alina Riemersma. In 2013 heb ik mijn diploma tot tandartsassistent behaald. Ik heb 5 jaar werkervaring als tandartsassistent bij Bijzondere Tandheelkunde in het MCL opgedaan, daar heb ik geleerd om met angstige patiënten om te gaan. Wat ik belangrijk vind is om de mens achter de patiënt te zien en hier ook aandacht aan te geven. Ik werk twee dagen in de week in de praktijk: op woensdag en op vrijdag assisteer ik tandarts van der Lee.

Sanne van der Meer

Mondhygiëniste

Sanne van der Meer is mondhygiënist en werkt 5 dagen per week. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Marie-Cecile Dols

Mondhygiëniste

Ik ben Marie-Cecile Dols. Ik werk 4 dagen per week in de praktijk. In 2016 heb ik mijn opleiding Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Mijn werkzaamheden bestaan uit periodieke controles, (uitgebreide) gebitsreinigingen, preventieve behandelingen/voorlichting geven. Ook ben ik bevoegd om te vullen en te sealen. 

Maaike Bonnema

Mondhygiëniste

Maaike Bonnema is mondhygiëniste en werkt op donderdag en zaterdag. Zij is in 2016 afgestudeerd als mondhygiëniste.

Mais Al Saadi

Tandheelkundig medewerker

Mais is laatstejaars student Tandheelkunde en is 1 dag per week aanwezig in de praktijk

Cora Heijman

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Cora Heijman, ik werk als preventie assistente bij tandartspraktijk van der Lee. Ik vind het leuk om samen te werken aan goeie kwaliteit en mondgezondheid. 

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het wandelen en genieten.

 

Aukje de Vries

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Aukje. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de wereld van de tanden en kiezen. Sinds eind 2018 mag ik team Van der Lee 5 dagen per week als paro-preventie assistente aanvullen. Ik behandel zowel zelfstandig patiënten maar ook kan je mij als assistente bij de tandarts treffen. Tot ziens!

Lyan Koers

Paro-nazorgassistente

Lyan Koers is paro-nazorgassistente en is aanwezig op maandagavond, woensdagavond en zaterdag. Lyan volgt de opleiding Mondzorgkunde.

Leonie Wassenaar

Officemanager

Mijn naam is Leonie Wassenaar. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk fulltime als receptioniste/officemanager en heb het enorm naar m'n zin. 

Ik vind het fijn als patiënten tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens!

Natascha Sonnega

Receptioniste

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.