Het team van Tandartspraktijk van der Lee

Wij zijn Tandartspraktijk van der Lee: de tandarts in Leeuwarden waar u met een vertrouwd gevoel heen kunt gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat. Wij zijn dus ook niet voor niets gespecialiseerd angsttandarts én kindertandarts. Op deze pagina kunt u ons beter leren kennen!

Mevrouw M.R. van der Lee

Tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. 

Als kind hield ik al van pietepeuterig knutselen, zoals origami (Japans vouwen). Altijd jammer als het blaadje niet vierkant was. Ook hield ik ervan dingen mooi te maken en direct resultaat te hebben. Dit was voor mij de bevestiging dat tandheelkunde bij mij past. 

Tandheelkunde geeft veel voldoening omdat je mensen een mooi gebit kan geven, hun lach en zelfvertrouwen teruggeeft. Maar ook het feit dat een gezond gebit een bijdrage levert aan de algemene gezondheid geeft voldoening. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen.

BIG-registratie nummer: BIG-69048743602

Sanne

Tandartsassistente

Hoi, ik ben Sanne! En ik werk fulltime bij Tandartspraktijk van der Lee als tandartsassistente. Ik zie kinderen voor preventie en daarnaast maak ik ook kleine vullingen.

Alina

Tandartsassistente

Mijn naam is Alina Riemersma. In 2013 heb ik mijn diploma tot tandartsassistent behaald. Ik heb 5 jaar werkervaring als tandartsassistent bij Bijzondere Tandheelkunde in het MCL opgedaan, daar heb ik geleerd om met angstige patiënten om te gaan. Wat ik belangrijk vind is om de mens achter de patiënt te zien en hier ook aandacht aan te geven. Ik werk twee dagen in de week in de praktijk: op woensdag en op vrijdag assisteer ik tandarts van der Lee.

Melissa

Tandartsassistente

Hallo! Ik ben Melissa. In 2016 heb ik mijn diploma voor de opleiding tandartsassistente behaald.

Ik werk meerdere dagen per week in de praktijk als omloopassistente. Verder doe ik receptiewerkzaamheden en ondersteun ik de preventie assistentes.

Graag tot ziens in de praktijk.

 

Monique

Tandartsassistente

Hallo, ik ben Monique en ben op maandag, donderdag en vrijdag in de praktijk te vinden.

Ik hou me bezig met de sterilisatiewerkzaamheden binnen de praktijk en zorg dat de behandelkamers voorzien zijn van benodigde materialen.

 

Hannah

Tandartsassistente

Dit is Hannah, onze nieuwe assistente. Zij is al jaren werkzaam als tandartsassistente en zal ons team versterken op maandag, dinsdag en donderdag. 

Sanne

Mondhygiëniste

Ik ben Sanne en ik werk fulltime als mondhygiënist bij Tandartspraktijk van der Lee. Graag tot ziens! 

 

Geregistreerd-mondhygiënist, BIG-registratie 29929120079.

Marie-Cecile

Mondhygiëniste

Ik ben Marie-Cecile Dols. Ik werk 4 dagen per week in de praktijk. In 2016 heb ik mijn opleiding Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Mijn werkzaamheden bestaan uit periodieke controles, (uitgebreide) gebitsreinigingen, preventieve behandelingen/voorlichting geven. Ook ben ik bevoegd om te vullen en te sealen. 

Geregistreerd-mondhygiënist, BIG-registratie 39927404179.
Geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Cora

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Cora. Ik werk 2,5 dag per week in de praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit gebitsreinigingen, preventieve behandelingen / voorlichting geven en het assisteren van de tandarts. Ook ben ik bevoegd om te vullen en te sealen.

Aukje

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Aukje. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de wereld van de tanden en kiezen. Sinds eind 2018 mag ik team Van der Lee 5 dagen per week als paro-preventie assistente aanvullen. Ik behandel zowel zelfstandig patiënten maar ook kan je mij als assistente bij de tandarts treffen. Tot ziens!

Joyce

Preventie assistente

Mijn naam is Joyce. Ik heb in juni 2015 mijn diploma tandartsassistente behaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik in diverse praktijken gewerkt. Ik werk fulltime als preventie assistente en hou mij ook bezig met de sterilisatie van instrumentarium. Het lijkt me leuk om me in de toekomst verder te ontwikkelen.

Esther

Preventie assistente

Esther Bulten is preventie assistente en is op maandag, dinsdag en woensdag aanwezig bij Tandartspraktijk van der Lee. 

Lyan

Paro-nazorgassistente

Mijn naam is Lyan, ik werk 2 avonden en op zaterdag bij Tandartspraktijk van der Lee. Overdag volg ik de opleiding tot mondhygiënist.

Leonie

Officemanager

Mijn naam is Leonie Wassenaar. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk fulltime als receptioniste/officemanager en heb het enorm naar m'n zin. 

Ik vind het fijn als patiënten tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens!

Natascha

Receptioniste

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Grytsje

Receptionist

Ik ben Grytsje, receptioniste bij Tandartspraktijk van der Lee. Op maandag, dinsdag en vrijdag vindt u mij in de receptie en sta ik u graag te woord. 

Hélène

Receptioniste

Mijn naam is Hélène. Op dinsdag, woensdag en donderdag sta ik u graag te woord in de receptie.