Openingstijden
5 dagen per week vanaf 08:00
Vandaag gesloten
Gesloten
 • Maandag
  08:00 - 16:30
 • Dinsdag
  08:00 - 16:30
 • Woensdag
  08:00 - 16:30
 • Donderdag
  08:00 - 16:30
 • Vrijdag
  08:00 - 16:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten
Bel ons
058 216 4682
Locatie
Westersingel 44, 8913 CL Leeuwarden
Logo
Mevrouw M.R. van der Lee
Tandarts
Mevrouw M.R. van der Lee tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. Lees meer

Maja
Tandheelkundig medewerker
Tandheelkundig medewerker Maja

Ik ben Maja en ik heb in Servië mijn eigen tandartspraktijk gehad. Ik werk onder supervisie van tandarts van der Lee en voer diverse tandheelkundige behandelingen uit.

Lyan
Mondhygiëniste
Lyan Paro-nazorgassistente

Mijn naam is Lyan. Sinds 2012 werk ik in de tandheelkunde en heb ik ervaring opgedaan als stoelassistente en paro-preventie assistente. Naast het werken in de tandheelkunde heb ik de opleiding tot mondhygiënist gevolgd, in juli 2023 ben ik afgestudeerd. Ik mag verdoving geven en maak ook kleine vullingen, maar richt mij vooral op uitgebreide tandvleesbehandelingen (parodontologie). Ik ben 3 dagen per week aanwezig. Lees meer

Amber
Mondhygiëniste
Preventieassistente Amber

Ik ben Amber en ben in 2023 als stagiair binnen gekomen bij Tandartspraktijk van der Lee. In 2024 ben ik geslaagd voor de opleiding tot Mondhygiënist.

Ik ben van maandag tot en met donderdag aanwezig in de praktijk.

Aukje
Paro-preventieassistente
Aukje Paro-preventieassistente

Mijn naam is Aukje. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de wereld van de tanden en kiezen. Sinds eind 2018 mag ik team Van der Lee als paro-preventie assistente aanvullen. Ik behandel zowel zelfstandig patiënten maar ook kan je mij als assistente bij de tandarts treffen. Ik ben 4 dagen per week aanwezig. Tot ziens!

Sanne
Tandartsassistente
Sanne Tandartsassistente

Hoi, ik ben Sanne! En ik werk in mijn vrije tijd bij Tandartspraktijk van der Lee als preventieassistente. Ik volg de opleiding Mondzorgkunde in Groningen. In de praktijk zie ik mensen voor preventieve zorg en gebitsreinigingen en daarnaast mag ik verdoving geven en maak ik kleine vullingen/sealings.

Monique
Tandartsassistente
Monique Tandartsassistente

Ik werk 3 dagen per week als tandartsassistente, ik assisteer de tandarts en daarnaast doe ik sterilisatiewerkzaamheden en voorraadbeheer.

Tamara
Tandartsassistente
Tandartsassistente Tamara

Mijn naam is Tamara en ik ben tandartsassistente. Ik assisteer de tandarts 2 dagen per week en daarnaast kunt u mij vinden aan de receptie.

Nida
Tandartsassistente
Nida tandartsassistente

Ik ben Nida. Ik ben 4 dagen per week aanwezig in de praktijk. Naast assisteren voer ik sterilisatie- en receptiewerkzaamheden uit.

Nanda
Mondhygiëniste
Nanda Mondhygiëniste

Mijn naam is Nanda. Ik ben 4 dagen werkzaam als mondhygiëniste bij tandartspraktijk van der Lee. Naast het uitvoeren van gebitsreinigingen, preventieve behandelingen en controles ben ik ook bevoegd om vullingen te maken. Lees meer

Natascha
Tandartsassistente
Natascha Tandartsassistente

Naast mijn functie als tandartsassistente, ben ik ook receptioniste bij Tandartspraktijk Van der Lee. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Leonie
Officemanager
Leonie Officemanager

Mijn naam is Leonie. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk 4 dagen per week als Officemanager en heb het enorm naar m'n zin. Ik vind het fijn als de medewerkers en de patiënten tevreden de deur uit gaan. Graag tot ziens!

Anouk
Receptioniste
Anouk Receptioniste

Ik ben Anouk, receptioniste bij Tandartspraktijk van der Lee. Op maandag, dinsdag en donderdag ziet u mij in de receptie en sta ik u graag te woord.

Gelena
Receptioniste
Receptioniste Gelena

Ik werk al een aantal jaren in de tandheelkunde en heb zowel als (preventie)assistente als receptioniste ervaring opgedaan. Momenteel richt ik mij op receptiewerkzaamheden bij Tandartspraktijk van der Lee. Ik sta u graag te woord.

Joyce
Receptioniste

Ik ben Joyce, receptioniste bij Tandartspraktijk van der Lee.

Wiep
Receptioniste
Receptioniste Wiep

Mijn naam is Wiep en werk van maandag t/m donderdag bij de receptie van Tandartspraktijk van der Lee. Ook ik sta u graag te woord.

In de praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de tandarts worden overgenomen door de assistenten.

De assistenten zijn hiervoor intern- en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de tandarts, waarbij de tandarts altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen