Het team van Tandartspraktijk van der Lee

Wij zijn Tandartspraktijk van der Lee: de tandarts in Leeuwarden waar u met een vertrouwd gevoel heen kunt gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat. Wij zijn dus ook niet voor niets gespecialiseerd angsttandarts én kindertandarts. Op deze pagina kunt u ons beter leren kennen!

Mevrouw M.R. van der Lee

Tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. 

Als kind hield ik al van pietepeuterig knutselen, zoals origami (Japans vouwen). Altijd jammer als het blaadje niet vierkant was. Ook hield ik ervan dingen mooi te maken en direct resultaat te hebben. Dit was voor mij de bevestiging dat tandheelkunde bij mij past. 

Tandheelkunde geeft veel voldoening omdat je mensen een mooi gebit kan geven, hun lach en zelfvertrouwen teruggeeft. Maar ook het feit dat een gezond gebit een bijdrage levert aan de algemene gezondheid geeft voldoening. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen.

BIG-registratie nummer: BIG-69048743602

Sanne

Tandartsassistente

Hoi, ik ben Sanne! En ik werk fulltime bij Tandartspraktijk van der Lee als tandartsassistente. Ik zie kinderen voor preventie en daarnaast maak ik ook kleine vullingen.

Alina

Tandartsassistente

Mijn naam is Alina Riemersma. In 2013 heb ik mijn diploma tot tandartsassistent behaald. Ik heb 5 jaar werkervaring als tandartsassistent bij Bijzondere Tandheelkunde in het MCL opgedaan, daar heb ik geleerd om met angstige patiënten om te gaan. Wat ik belangrijk vind is om de mens achter de patiënt te zien en hier ook aandacht aan te geven. Ik werk twee dagen in de week in de praktijk: op woensdag en op vrijdag assisteer ik tandarts van der Lee.

Sanne

Mondhygiëniste

Ik ben Sanne en ik werk fulltime als mondhygiënist bij Tandartspraktijk van der Lee. Graag tot ziens! 

 

Geregistreerd-mondhygiënist, BIG-registratie 29929120079.
Geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Nanda

Mondhygiëniste

Mijn naam is Nanda. Ik ben 5 dagen werkzaam als mondhygiëniste bij tandartspraktijk van der Lee. Naast het uitvoeren van gebitsreinigingen, preventieve behandelingen en controles ben ik ook bevoegd om vullingen te maken.

Geregistreerd-mondhygiënist, BIG-registratie 49930241379
Geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Aukje

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Aukje Stelwagen de Vries. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in de wereld van de tanden en kiezen. Sinds eind 2018 mag ik team Van der Lee 5 dagen per week als paro-preventie assistente aanvullen. Ik behandel zowel zelfstandig patiënten maar ook kan je mij als assistente bij de tandarts treffen. Tot ziens!

Lyan

Paro-nazorgassistente

Mijn naam is Lyan, ik werk 2 avonden en op zaterdag bij Tandartspraktijk van der Lee. Overdag volg ik de opleiding tot mondhygiënist.

Dieuwke

Omloopassistente

Leonie

Officemanager

Mijn naam is Leonie Wassenaar. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk fulltime als receptioniste/officemanager en heb het enorm naar m'n zin. 

Ik vind het fijn als patiënten tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens!

Natascha

Receptioniste

Aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Grytsje

Receptioniste

Ik ben Grytsje, receptioniste bij Tandartspraktijk van der Lee. Op maandag, dinsdag en vrijdag vindt u mij in de receptie en sta ik u graag te woord. 

Hélène

Receptioniste

Mijn naam is Hélène. Op dinsdag, woensdag en donderdag sta ik u graag te woord in de receptie.