Het team van Tandartspraktijk van der Lee

Wij zijn Tandartspraktijk van der Lee: de tandarts in Leeuwarden waar u met een vertrouwd gevoel heen kunt gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, en met een tevreden gevoel de behandelkamer verlaat. Wij zijn dus ook niet voor niets gespecialiseerd angsttandarts én kindertandarts. Op deze pagina kunt u ons beter leren kennen!

Mevrouw M.R. van der Lee

Tandarts

Ik ben mevrouw M.R. van der Lee en ben sinds 3 juli 1998 tandarts. Naast tandarts ben ik sinds 2005 praktijkeigenaar, sinds 2009 van de huidige locatie op de Westersingel. 

Als kind hield ik al van pietepeuterig knutselen, zoals origami (Japans vouwen). Altijd jammer als het blaadje niet vierkant was. Ook hield ik ervan dingen mooi te maken en direct resultaat te hebben. Dit was voor mij de bevestiging dat tandheelkunde bij mij past. 

Tandheelkunde geeft veel voldoening omdat je mensen een mooi gebit kan geven, hun lach en zelfvertrouwen teruggeeft. Maar ook het feit dat een gezond gebit een bijdrage levert aan de algemene gezondheid geeft voldoening. Een vak dat ik met veel plezier uitoefen.

Paulina Naginyté

Tandarts

Ik ben Paulina, ik heb Tandheelkunde in Litouwen gestudeerd.

Ik woon en werk sinds april 2017 in Nederland.

Op maandag, donderdag en zaterdag werk ik bij tandartspraktijk van der Lee, de overige dagen werk ik in een andere praktijk.

Leonie Wassenaar

Officemanager

Mijn naam is Leonie Wassenaar. In 2011 heb ik mijn diploma Tandartsassistente behaald. Sinds november 2013 ben ik werkzaam in tandartspraktijk van der Lee. Ik werk fulltime als receptioniste/officemanager en heb het enorm naar m'n zin. 

Ik vind het fijn als patiënten tevreden de deur uit gaan.

Graag tot ziens!

Harjan Sikma

Receptionist

Ik ben Harjan, 22 jaar en studeer Tandheelkunde in Groningen. Ik hoop in 2020 af te studeren als tandarts.

Momenteel werk ik op maandagavond en zaterdag als receptionist bij tandartspraktijk van der Lee.

 

Romy Becht

Receptioniste

Mijn naam is Romy, ik ben 32 jaar en woon in Sneek. 

Ik werk 2,5 dag als receptioniste in de praktijk. 

Ik volg momenteel een thuisstudie tot tandartsassistente. Graag tot ziens!

Elora van der Veen

Mondhygiëniste – KRM geregistreerd

Mijn naam is Elora en ik ben eind juni 2016 afgestudeerd als mondhygiëniste. Tijdens het laatste half jaar van de opleiding heb ik mij gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Sinds augustus ben ik werkzaam bij tandartspraktijk van der Lee en ik werk hier 2,5 dag in de week.

Mijn werkzaamheden bestaan uit periodieke controles, uitgebreide gebitsreinigingen, preventieve behandelingen/voorlichting. Ook mag ik vullen en sealen.

Merlijn Lycklama à Nijeholt

Mondhygiëniste

Mijn naam is Merlijn Lycklama à Nijeholt. Ik ben in 2015 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds september dit jaar werk ik op maandagochtend en dinsdagmiddag en -avond met veel plezier bij tandartspraktijk van der Lee. Naast mijn werk als mondhygiënist studeer ik Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen, ik verwacht over 2.5 jaar klaar te zijn met deze studie. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling en dat we samen aan een goede mondgezondheid werken.   

Marie-Cecile Dols

Mondhygiëniste

Ik ben Marie-Cecile Dols. Ik werk 4 dagen per week in de praktijk. In 2016 heb ik mijn opleiding Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Mijn werkzaamheden bestaan uit periodieke controles, (uitgebreide) gebitsreinigingen, preventieve behandelingen/voorlichting geven. Ook ben ik bevoegd om te vullen en te sealen. 

Suzanna Ohanjan

Paro-preventieassistente

Ik ben Suzanna Ohanjan. Ik heb na het behalen van mijn tandartsassistente diploma twee jaar met plezier gewerkt als orthodontieassistente.

In 2011 ben ik bij tandartspraktijk van der Lee komen werken. In het begin als stoelassistente en baliemedewerkster. Na het behalen van mijn diploma als preventieassistente ben ik begonnen met het behandelen van patiënten. Ook plaats ik spalkjes en begeleid kinderen met myofunctional  trainers. Ik ben bevoegd om sealings en kleine vullingen te maken.

Ik vind het belangrijk dat de patiënten kwalitatief goed geholpen worden en een prettige behandeling ervaren.

Cora Heijman

Paro-preventieassistente

Mijn naam is Cora Heijman, ik werk als preventie assistente bij tandartspraktijk van der Lee. Ik vind het leuk om samen te werken aan goeie kwaliteit en mondgezondheid. 

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het wandelen en genieten.

 

Esther Bulten

Preventie assistente

Mijn naam is Esther Bulten.
Ik ben in 2006 begonnen met werken als tandartsassistente en in 2008 heb ik mijn diploma voor preventie assistente behaald.
Mijn handelingen bestaan uit gebitsreinigingen, poetsinstructie en voorlichting geven.

Wat ik leuk vind aan het werk als preventie assistente is dat het zo ontzettend afwisselend is. Van kinderen leren poetsen tot het reinigen van het gebit bij een angstige patiënt.
Ook is het leuk om samen met de patiënt naar een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Jannie de Vries-van Akker

Paro-preventieassistente

Ik ben Jannie de Vries-van Akker en ben sinds 2011 werkzaam als (preventie)assistente. Sinds februari 2016 maak ik deel uit van team Van der Lee. De variërende taken en behandelingen zorgen er voor dat geen dag er hetzelfde uit ziet en elke dag weer een nieuwe uitdaging is.

Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen en als het mooi weer is actieve buitensporten.

Mais Al Saadi

Preventie assistente

Ik ben Mais Al Saadi en ben 23 jaar. Sinds juli 2017 ben ik op de zaterdag werkzaam als preventie assistente. Naast m'n werk als preventie assistente ben ik studente Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Op dit moment zit ik in de masterfase van de opleiding tot tandarts. Ik hoop in februari 2020 af te studeren.

Joyce Stoelwinder

Tandartsassistente

Ik heb in juni 2015 mijn diploma tandartsassistente behaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik in diverse praktijken gewerkt.Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk van der Lee.
Ik assisteer tandarts van der Lee en tandarts Naginyté. Het lijkt me leuk om me in de toekomst verder te ontwikkelen als (preventie)assistente.

 

Debby Wiersma

Tandartsassistente

Mijn naam is Debby. Sinds 2007 werk ik als tandartsassistente.

Ik assisteer maandag, dinsdag en woensdag tandarts van der Lee.

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en tevreden de behandelkamer verlaten.

Nuray Ibraheem

Tandartsassistente

Mijn naam is Nuray. Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen bij Tandartspraktijk van der Lee en daarmee ervaring opgedaan als tandartsassistente. Na mijn stage is mij een baan aangeboden en nu werk ik 3 dagen per week in de praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan uit assisteren, voorlichting geven en sterilisatiewerkzaamheden.