Contactgegevens Tandartspraktijk van der Lee

M.R. van der Lee
Westersingel 44
8913CL Leeuwarden
Tel: 058-2164682 
E-mail: [email protected]

Maatregelen rondom het coronavirus

Heeft u of uw huisgenoten/gezinsleden op dit moment corona? Verzet dan kosteloos uw afspraak. Neem contact op met onze receptie. 

Extra maatregelen rondom corona 

Wij zijn het gewend om beschermende middelen te gebruiken bij uw tandartsbezoek, zoals mondkapjes en beschermbrillen. Echter vragen we nu ook aan u om te voldoen aan onze extra maatregelen. Zo vragen we u bij binnenkomst om uw handen te desinfecteren. Daarnaast ontvangen we u nog steeds met een glimlach, maar schudden we niet meer de hand. 

We vragen u om alleen naar de afspraak te komen, indien strikt noodzakelijk mag er maximaal 1 ouder of begeleider mee.

Een afspraak maken

Inschrijven als nieuwe patiënt kan via ons online inschrijfformulier. Bent u al ingeschreven? Dan kunt u telefonisch, via e-mail of online een afspraak maken

Afspraken die niet minimaal 48 uur van te voren op werkdagen worden afgezegd, alsmede niet nagekomen afspraken, worden voor 100% bij de patiënt in rekening gebracht. De hoogte van de nota is afhankelijk van de behandeling die we voor u hadden gereserveerd.

Telefonische bereikbaarheid

U kunt ons telefonisch bereiken op onderstaande tijden:

maandag t/m vrijdag: van 08.00 - 16.00 uur

Naam:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Bericht:

Onze openingstijden

  • Maandag 08:00 - 16:30
  • Dinsdag 08:00 - 16:30
  • Woensdag 08:00 - 16:30
  • Donderdag 08:00 - 16:30
  • Vrijdag 08:00 - 16:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Afspraak maken

Klachtenformulier KNMT

Uiteraard doen wij onze uiterste best om u van goede zorg te voorzien. Maar mocht het onverhoopt toch gebeuren dat u ontevreden bent over een behandeling, dan kunt u het klachtenformulier van de KNMT, de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde, invullen. Hier vindt u het klachtenformulier.