Noodtandarts Leeuwarden

Hebt u buiten kantoortijden met spoed een noodtandarts in Leeuwarden nodig? Neemt u dan direct contact op met Tandartspraktijk van der Lee via het telefoonnummer 058-2164682. U krijgt aan de telefoon instructies wat u moet doen om direct behandeld te kunnen worden.

Wanneer naar de noodtandarts?

De naam zegt het natuurlijk al een beetje, een noodtandarts is er alleen voor spoedgevallen. Dit gaat om behandelingen die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Het gaat hierbij om:

  • Napijn na een tandheelkundige ingreep
  • Beschadiging aan het gebit na een ongeval
  • Zeer ernstige tand- of kiespijn die direct behandeld moet worden
  • Nabloeding

Hebt u één van bovenstaande problemen? Dan kunt u uiteraard direct contact opnemen met onze praktijk. Wordt u doorverwezen naar de tandarts die op dat moment dienst doet, vergeet u dan niet uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee te nemen. Op die manier kan de noodtandarts in Leeuwarden de behandeling goed voor u afronden.

Wanneer is er geen sprake van spoed?

Op het moment dat u klachten heeft die u niet hinderen in het dagelijks functioneren en die kunnen wachten met behandeling tot de volgende werkdag, dan is er geen sprake van spoed en hoeft u geen contact op te nemen met de dienstdoende noodtandarts in Leeuwarden. Dit gaat bijvoorbeeld om een uitgevallen vulling, een loszittende kroon of brug of vergelijkbare klachten. In dat geval kunt u direct de volgende werkdag contact opnemen met onze tandartspraktijk. Onze assistentes staan graag voor u klaar om een afspraak te maken en u zo snel mogelijk verder te helpen.