Noodtandarts Leeuwarden

Hebt u buiten kantoortijden met spoed een noodtandarts in Leeuwarden nodig? Neem contact op met de spoeddienst via 0900-2153111. Houdt pen en papier bij de hand om instructies te noteren. Vergeet niet om, in het geval u wordt doorverwezen naar een andere dienstdoende tandarts, uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee te nemen.

Wanneer naar de noodtandarts?

De naam zegt het natuurlijk al: een noodtandarts is er alleen voor spoedgevallen. Dit gaat om behandelingen die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Het gaat hierbij om:

  • Napijn na een tandheelkundige ingreep
  • Beschadiging aan het gebit na een ongeval
  • Zeer ernstige tand- of kiespijn die direct behandeld moet worden
  • Nabloeding

Hebt u last van één van de bovenstaande problemen? Neem contact op met de spoeddienst door te bellen met 0900-2153111. De spoeddienst geeft u instructies, noteer deze goed. Vergeet niet om de benodigde verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee te nemen. Op die manier kan de noodtandarts in Leeuwarden de behandeling goed voor u afronden.

Wanneer is er geen sprake van spoed?

Op het moment dat u klachten heeft die u niet hinderen in het dagelijks functioneren en die kunnen wachten met behandeling tot de volgende werkdag, dan is er geen sprake van spoed en hoeft u geen contact op te nemen met de dienstdoende noodtandarts in Leeuwarden. Dit gaat bijvoorbeeld om een uitgevallen vulling, een loszittende kroon of brug of vergelijkbare klachten. In dat geval kunt u direct de volgende werkdag contact opnemen met onze tandartspraktijk. Onze assistentes staan graag voor u klaar om een afspraak te maken en u zo snel mogelijk verder te helpen.

Schrijf u gemakkelijk in

Op zoek naar een tandarts voor uw (half)jaarlijkse controle? Schrijf u gemakkelijk in via het online inschrijfformulier.