Weekend tandarts Leeuwarden

Over het algemeen komen veel van onze patiënten bij ons in de praktijk met een vooraf gemaakte afspraak. Er zijn echter momenten dat u op een kortere termijn een tandarts nodig hebt. Daar is de weekend tandarts voor. Is het zaterdag of zondag en heeft u onhoudbare pijn die door een tandarts moet worden verholpen? Neemt u dan direct contact op met onze tandartspraktijk. Onze praktijk is in het weekend gesloten, maar u hoort aan de telefoon precies wat u moet doen om een bezoek aan de weekend tandarts in Leeuwarden te kunnen brengen.

Wat moet u doen?

Wat moet u nu precies doen om contact te krijgen met de dienstdoende weekend tandarts in Leeuwarden als u bij Tandartspraktijk van der Lee bent ingeschreven? Bel direct onze praktijk op 058-2164682. Houd pen en papier bij de hand, zodat u de benodigde gegevens die u aan de telefoon krijgt, direct kunt noteren. Aan de telefoon zal u doorverwezen worden naar de tandarts die op dat moment voor u klaarstaat.

Het kan gebeuren dat u in het weekend niet door uw vertrouwde tandarts kan worden geholpen. U bent bij de vervangende weekend tandarts echter uiteraard ook in veilige handen. Vergeet niet om, in het geval u wordt doorverwezen naar een andere dienstdoende tandarts, uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee te nemen.

Wanneer naar de weekend tandarts?

Uiteraard is een bezoek aan de tandarts in het weekend alleen mogelijk wanneer u last hebt van klachten die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten. Dit gaat om spontane en onhoudbare pijn in tanden of kiezen of wanneer er een ongeval heeft plaatsgevonden waarbij schade aan het gebit is ontstaan. Ook kan het zijn dat u nabloedingen of napijn heeft van een eerder uitgevoerde procedure. In dat geval kunt u tevens contact opnemen met de weekend tandarts.

Een uitgevallen vulling, een losse (nood)kroon of brug valt niet onder de spoedgevallen. Daarvoor is het handiger dat u de eerstvolgende werkdag een bezoek brengt aan onze praktijk. Daar hebben wij uw complete dossier en kunnen wij u het beste van dienst zijn.