Openingstijden
5 dagen per week vanaf 08:00
Vandaag gesloten
Gesloten
 • Maandag
  08:00 - 16:30
 • Dinsdag
  08:00 - 16:30
 • Woensdag
  08:00 - 16:30
 • Donderdag
  08:00 - 16:30
 • Vrijdag
  08:00 - 16:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten
Bel ons
058 216 4682
Locatie
Westersingel 44, 8913 CL Leeuwarden
Logo
Tandartspraktijk van der Lee

Tarieven en betalen

Wij merken dat steeds meer mensen bij hun zorgverzekering geen aparte tandartsverzekering afsluiten. Daardoor is het tegenwoordig nog belangrijker om precies te weten waar u aan toe bent als u naar de tandarts moet. Onderaan deze pagina vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit¹. Deze tarieven gelden voor iedereen. Als uw ziektekostenverzekeraar een contract heeft afgesloten met onze praktijk, kunnen andere tarieven gelden.

Uiteraard geven deze tarieven altijd maar een indicatie. Ieder gebit is weer anders, dus we zullen voor u persoonlijk kijken welke behandelingen precies nodig zijn en wat deze gaan kosten.

Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld. U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Vergelijk de diverse zorgverzekeraars via de onderstaande tool.

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Tandartsverzekering.nl

Vragen over uw rekening – Infomedics

Heeft u een vraag over uw rekening, neem dan contact op met Infomedics via www.infomedics.nl.

* M/T= Aan deze prestatie zijn mogelijk extra materiaal- en techniekkosten verbonden.
**= Voor meer informatie over de kosten van deze prestatie kunt u terecht bij uw zorgverlener.
¹ Bovenstaande informatie is ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit, deze is altijd leidend. Pharmeon, de tandarts of de NMT is niet aansprakelijk voor fouten in de gegevens of voor schade die het gevolg is van, of samenhangt met het gebruik van de gegevens.

Tarieven

De actuele tarieven kunt u vinden op tandarts.nl.