Spoedtandarts in Leeuwarden

Het kan voorkomen dat u in het weekend of 's nachts onhoudbare pijn krijgt die door een tandarts behandeld moet worden. Heeft u nu met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig? Ook dan staat Tandartspraktijk van der Lee voor u klaar. Neemt u in dat geval snel contact op met onze praktijk. Op het moment dat onze praktijk gesloten is, wordt u telefonisch doorverbonden met de dienstdoende spoedtandarts. Het kan zijn dat u dan niet geholpen wordt door uw vaste tandarts, maar ook bij onze vervangende tandartsen bent u met uw spoedgeval in veilige handen.

Met spoed naar tandarts in Leeuwarden

Wat u moet doen om contact te krijgen met de spoedtandarts Leeuwarden als u bij onze praktijk bent ingeschreven? Bel onze praktijk op 058-2164682. Houd pen en papier bij de hand, zodat u de benodigde gegevens die u aan de telefoon krijgt, direct kunt noteren. Wordt u doorverwezen naar de spoeddienst, neemt u dan uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee.

Wanneer spoedtandarts nodig?

Als u tandheelkundige zorg nodig hebt die niet kan wachten tot de volgende werkdag en onze praktijk gesloten is, kunt u beroep doen op de spoedtandarts. Bijvoorbeeld wanneer u ernstige pijnklachten heeft, een ongeval heeft gehad of nabloedingen van een behandeling. Tijdens kantooruren kan het natuurlijk ook voorkomen dat u met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig hebt. Bel in dat geval tevens met onze praktijk. Onze assistentes zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk de tandheelkundige zorg krijgt die u nodig hebt! Ook wanneer het gaat om een weekend tandarts of een noodtandarts kunt u bij Tandartspraktijk van der Lee terecht.