Spoedtandarts in Leeuwarden

Het kan voorkomen dat u in het weekend of 's nachts onhoudbare pijn krijgt die door een tandarts behandeld moet worden. Als u tandheelkundige zorg nodig hebt die niet kan wachten tot de volgende werkdag en onze praktijk gesloten is, kunt u beroep doen op de spoedtandarts. Bijvoorbeeld wanneer u ernstige pijnklachten heeft, een ongeval heeft gehad of nabloedingen van een behandeling. Het is belangrijk om te weten dat onze spoeddienst uitsluitend beschikbaar is voor onze patiënten.

Heeft u op dat moment met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig? In het weekend en in de avonden is onze tandartspraktijk gesloten. Neem op dat moment contact op met de Leeuwarder spoeddienst via 0900-2153111.

Spoed tijdens kantooruren

Tijdens kantooruren kan het natuurlijk ook voorkomen dat u met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig hebt. Bel in dat geval met onze praktijk op 058-2164682. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden. Houd pen en papier bij de hand, zodat u de benodigde gegevens die u aan de telefoon krijgt, direct kunt noteren. Wordt u doorverwezen naar de spoeddienst, neemt u dan uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee. Onze assistentes doen hun best om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk de tandheelkundige zorg krijgt die u nodig hebt! 

Schrijf u gemakkelijk in

Op zoek naar een tandarts voor uw (half)jaarlijkse controle? Schrijf u gemakkelijk in via het online inschrijfformulier.