Spoedtandarts in Leeuwarden

Het kan voorkomen dat u in het weekend of 's nachts onhoudbare pijn krijgt die door een tandarts behandeld moet worden. Heeft u nu met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig? Neemt u in dat geval snel contact op met onze praktijk. Het is belangrijk om te weten dat onze spoeddienst uitsluitend beschikbaar is voor onze patiënten. Op het moment dat onze praktijk gesloten is, kunt u contact opnemen met de Leeuwarder spoeddienst door te bellen naar 0900-2153111.

Met spoed naar tandarts in Leeuwarden

Wat u moet doen om contact te krijgen met de spoedtandarts Leeuwarden als u bij onze praktijk bent ingeschreven? Bel onze praktijk op 058-2164682. Houd pen en papier bij de hand, zodat u de benodigde gegevens die u aan de telefoon krijgt, direct kunt noteren. Wordt u doorverwezen naar de spoeddienst, neemt u dan uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee.

Wanneer spoedtandarts nodig?

Als u tandheelkundige zorg nodig hebt die niet kan wachten tot de volgende werkdag en onze praktijk gesloten is, kunt u beroep doen op de spoedtandarts. Bijvoorbeeld wanneer u ernstige pijnklachten heeft, een ongeval heeft gehad of nabloedingen van een behandeling. Tijdens kantooruren kan het natuurlijk ook voorkomen dat u met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig hebt. Bel in dat geval tevens met onze praktijk. Onze assistentes zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk de tandheelkundige zorg krijgt die u nodig hebt!