Snurkbeugel

Bent u een hevige snurker? En hebt u er niet alleen zelf last van, doordat u overdag vermoeid of prikkelbaar bent, maar wilt u ook uw partner een goede nachtrust gunnen? Dan kunnen wij een anti-snurkbeugel aanraden. Een dergelijke beugel wordt ook wel een MRA-beugel genoemd. U hebt de anti-snurkbeugel alleen 's nachts in en deze zorgt ervoor dat uw onderkaak iets naar voren wordt gebracht. Hierdoor is er meer ruimte voor uw luchtwegen om vrijuit te kunnen ademen. Tandarts van der Lee werkt voor het aanmeten van de anti-snurkbeugel samen met het NSI: het Nederlands Slaap Instituut. Hier wordt u onderzocht en na het onderzoek kunnen zij u van uw snurken afhelpen! Kijk ook eens op de website van de speciale patiëntenvereniging voor slaapapneu, de Apneuvereniging

Meer weten over de snurkbeugel?

Wilt u weten of de snurkbeugel iets voor u is of hebt u vragen over de procedure? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het verkrijgen van een snurkbeugel!

Online een afspraak maken?

Een afspraak maken kan bij ons gewoon online, eenvoudig en snel. Via de e-mail of het online formulier. Telefonisch kan natuurlijk ook.

Als nieuwe patiënt inschrijven?

Wisselen van tandarts? Schrijft u zich bij ons in als nieuwe patiënt. Vul uw gegevens in, wij maken dan uw eerste afspraak.

Contact met ons opnemen?

Wilt u graag eerst meer informatie over onze praktijk? Wij staan graag voor u klaar! Neem gerust vandaag nog contact met ons op.
Ik wil graag Maak hier uw afspraak