Openingstijden
5 dagen per week vanaf 08:00
Vandaag gesloten
Gesloten
 • Maandag
  08:00 - 16:30
 • Dinsdag
  08:00 - 16:30
 • Woensdag
  08:00 - 16:30
 • Donderdag
  08:00 - 16:30
 • Vrijdag
  08:00 - 16:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten
Bel ons
058 216 4682
Locatie
Westersingel 44, 8913 CL Leeuwarden
Logo
Tandartspraktijk van der Lee Leeuwarden

Over Tandartspraktijk van der Lee

Wij begrijpen dat voordat u zich inschrijft bij een nieuwe tandarts, u wat wilt weten over de praktijk. Bijvoorbeeld: wie werken er eigenlijk in de praktijk? Wie zijn de assistentes en wat kan ik verwachten van de tandarts zelf? Daarom stellen wij onszelf alvast voor op onze website, zodat de drempel voor u weer wat lager wordt om een bezoekje te brengen aan onze praktijk. Wilt u graag weten wie u straks kunt tegenkomen bij een bezoek aan Tandarts van der Lee? Dan leest u hier meer over onze praktijk en het team. Maar dat is natuurlijk niet voldoende. Aangezien steeds meer mensen ervoor kiezen om hun eigen tandartskosten te betalen, is het belangrijk dat u precies weet wat uw behandeling gaat kosten. Daarom hebben wij alle onze tandartstarieven overzichtelijk en actueel op onze website geplaatst.

Schrijf u in of maak een afspraak

Bent u ervan overtuigd dat u van Tandartspraktijk van der Lee uw vertrouwde tandarts wilt maken? Schrijft u zich dan hier online in. En om het u daarna zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u uw (half)jaarlijkse afspraak ook gewoon online maken. Graag tot ziens in onze tandartspraktijk!

tandartspraktijk Leeuwarden van der Lee

KNMT-visitatie: werken aan goede mondzorg

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.
KNMT Gevisiteerd Van der Lee
Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken naar:

 • Of de praktijk de zaken goed organiseert;
 • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
 • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen.  Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

Datum KNMT-visitatie

De laatste keer dat deze praktijk is gevisiteerd was in het jaar 2016.