Ervaringen van onze patiënten

Bent u benieuwd wat anderen zeggen over Tandartspraktijk van der Lee? Lees hieronder de reacties van onze patiënten!

 

"Zeer goede service. Uitstekende identificatie van mogelijke of toekomstige klachten en afwijkingen, gevolgd door prima adviezen hoe deze te voorkomen of te behandelen. Fijne persoonlijke relatie, zeker geen "weer een nummer" behandeling."

 - ZorgkaartNederland.nl

"Na jarenlang een angst voor tandartsen te hebben opgebouwd kwam ik bij Van der Lee terecht. Ik had nooit verwacht dit te mogen ervaren, maar mijn angst is volledig verdwenen. Het voelt nu alsof ik naar een schoonheidsspecialist ga. Er is alle begrip voor de cliënt, de behandeling is uiterst persoonlijk en adequaat. Van der Lee is een tandarts met zowel liefde voor haar vak als ook voor mensen. En deze mentaliteit zit ingebakken in het gehele team van medewerkers. Ik beveel deze tandarts daarom van harte bij iedereen aan." 

- ZorgkaartNederland.nl

„Zeer vakbekwame tandarts, vlotte en goede behandeling. Prettig contact, klantgericht, een klantvriendelijke sfeer in de praktijk.” 

- ZorgkaartNederland.nl

„De tandarts was voor mij altijd een buikpijnafspraak, totdat ik bij deze praktijk kwam. Ga nu nog niet met heel veel plezier maar de angst is weg. Communicatie tijdens de behandeling en begeleiding door de tandarts en de preventie-assistenten zijn geweldig!” 

- ZorgkaartNederland.nl

„Al meer dan 15 jaar mijn tandarts en ook al meer dan 15 jaar zeer tevreden! Ik word er hartelijk ontvangen. Er wordt altijd geduldig naar me geluisterd en gerustgesteld als dat nodig is. Als ik, terwijl ik een behandeling onderga, even wil stoppen dan hoef ik mijn hand maar op te steken. Ik kan helemaal niets bedenken wat anders zou moeten, vandaar mijn hoge waardering. Ik heb nooit angst om naar de tandarts te gaan.” 

- ZorgkaartNederland.nl

„Bij de behandeling wordt er altijd duidelijk uitleg gegeven wat de behandelaar aan het doen is of gaat doen. Bij het maken afspraken wordt er geluisterd naar de patiënt.”

- ZorgkaartNederland.nl

„Na jaren tandartsangst en met moed in de schoenen naar periodieke controles loop ik nu zonder hartkloppingen en een droge mond naar binnen. Dit komt omdat hier verteld wordt wat er gedaan wordt en waarom. Dit alles in eigen tempo. Dit geldt voor het hele,  in mijn ogen zeer professionele,  team. Ik, maar ook mijn dochter gaan nu relaxt naar tandarts en zijn trots op ons mooie gebit.” 

- ZorgkaartNederland.nl

„Een uitstekende tandarts met top personeel. Echte aandacht voor de patiënt, geduldige en duidelijke beantwoording van vragen en professionele zorg.”

- ZorgkaartNederland.nl

Angstig geworden voor de tandarts kwam ik jaren geleden bij tandartsenpraktijk van der Lee. Zij en haar team namen de tijd en respecteerden mijn gevoelens en wensen. Er ging een wereld voor mij open!

Recent heb ik via de praktijk een beugeltraject doorlopen. Hoewel ik moest wennen aan het systeem van Airsmile, ben ik ontzettend blij dat ik doorgezet heb. Mijn tanden staan weer keurig recht.

Jaren durfde ik niet voluit te lachen en hield ik mijn lippen liever op elkaar of een hand voor mijn mond. Op foto’s straalde ik nooit, hoewel ik dat wel wilde. Tussen hoe ik me voelde en wat mensen zagen zat soms een enorm verschil. Wie niet durft te lachen, kan zichzelf niet zijn. 

In mijn werk als hulpverlener is gezichtsuitdrukking een belangrijke manier om contact te maken met mensen. Ik heb nu mijn zelfvertrouwen terug en voel me bevrijd. En mijn gevoel ten opzichte van de tandarts? Die is veranderd. Er is geen enkele drempel meer, het voelt alsof ik naar de schoonheidsspecialiste ga. Ik heb mijn glimlach terug!

Yvonne Hiemstra