MRA-beugel

Bij de meer ernstige vormen van slaapapneu kan er gebruik worden gemaakt van een mandibulair repositieapparaat: een MRA-beugel, ook wel een snurkbeugel genoemd. Dit is een op maat gemaakte gebitsprothese die ervoor zorgt dat uw kaak in een houding komt te staan waarbij de luchtwegen weer helemaal vrij zijn om goed te kunnen ademen. Dus hebt u last van hevig snurken of vermoedt u dat u lijdt aan slaapapneu? En denkt u dat een MRA-beugel daarvoor de oplossing kan zijn? Dan kunt u bij Tandarts van der Lee hier meer informatie over krijgen. Wij werken samen met het NSI, het Nederlands Slaap Instituut, dat u kan adviseren over de beste oplossing om van het snurken af te komen! Neem ook eens een kijkje op de website van de patiëntenvereniging, de Apneuvereniging

Meer weten over de MRA-beugel?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het tegengaan van slaapapneu!

Online een afspraak maken?

Een afspraak maken kan bij ons gewoon online, eenvoudig en snel. Via de e-mail of het online formulier. Telefonisch kan natuurlijk ook.

Als nieuwe patiënt inschrijven?

Wisselen van tandarts? Schrijft u zich bij ons in als nieuwe patiënt. Vul uw gegevens in, wij maken dan uw eerste afspraak.

Contact met ons opnemen?

Wilt u graag eerst meer informatie over onze praktijk? Wij staan graag voor u klaar! Neem gerust vandaag nog contact met ons op.
Ik wil graag Maak hier uw afspraak