Openingstijden
5 dagen per week vanaf 08:00
Vandaag open
08:00 - 16:30
 • Maandag
  08:00 - 16:30
 • Dinsdag
  08:00 - 16:30
 • Woensdag
  08:00 - 16:30
 • Donderdag
  08:00 - 16:30
 • Vrijdag
  08:00 - 16:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten
Bel ons
058 216 4682
Locatie
Westersingel 44, 8913 CL Leeuwarden
Logo
Tandartspraktijk van der Lee Friesland
Mooie tanden in een gezonde mond, zonder angst
praktijk van der lee

Van der Lee: uw tandarts in Friesland

Welkom bij de vriendelijkste tandartspraktijk van Leeuwarden! Al jaren zijn wij gevestigd in de hoofdstad van Friesland, aan de Westersingel in Leeuwarden. Met zes behandelkamers is er voldoende ruimte om meerdere patiënten tegelijk te behandelen. Onze zeer ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes staan voor u klaar!

De tandarts voor iedereen 

Bij Tandartspraktijk van der Lee in Leeuwarden, Friesland is iedereen welkom. Heeft u een gezond gebit en is de halfjaarlijkse controle genoeg? Schrijf u zich dan gerust in. Door ons team en de mogelijkheden in het pand is een afspraak op een moment dat het u uitkomt mogelijk. Heeft uw gebit wat meer zorg nodig? Ook dan bent u van harte welkom bij onze specialisten. Van gaatjes vullen tot het plaatsen van een kroon, van gebitsprothese tot wortelkanaalbehandeling. Onze tandartsen en assistentes voeren alles met zorg en aandacht uit. 

Tandarts in Friesland

Komt u niet uit Leeuwarden maar uit een ander dorp in Friesland? Ook dan bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk van der Lee. Wij ontvangen patiënten uit de regio in Friesland, van Hurdegaryp tot Harlingen en van Grou tot aan de Waddeneilanden. U kunt gemakkelijk (betaald) parkeren achter ons pand, bij het parkeerplein 'Fonteinland' in Leeuwarden. Ook zijn er enkele parkeerplaatsen aan de singel beschikbaar. 

Gemakkelijk online inschrijven

Inschrijven bij een tandartspraktijk is nog nooit zo makkelijk geweest! Door het inschrijfformulier in te vullen, schrijft u zich in bij onze praktijk. Geef daarbij eventuele klachten aan, zodat we de status van uw gebit weten. Wilt u het hele gezin inschrijven? Ook dat is mogelijk. We willen u vragen om per persoon het inschrijfformulier in te vullen, zodat wij dit correct in ons systeem kunnen verwerken. 

Online inschrijven

M R van der Lee tandarts